MagyarNémet

TETŐFEDÉS, tetőjavítás, tetőfelújítás

 

Tetőfedés cserepes lemezzel, trapézlemezzel, palatetők (síkpala vagy hullámpala, zsindelytető) bontás nélküli átfedése a meglévő tetőhéjazatra lécezéssel. Cseréptetők kivitelezése, meglévő cseréptető, palatető, lemeztető, zsindelytető, lapostető javítása, beázások gyors szakszerű elhárítása, ács munkák, kúpcserepek malterozása.
 

A cserepeslemez előnye a hagyományos, kerámia cserepekkel szemben, hogy sokkal könnyebbek ezért sokkal kevésbé is terhelik a tetőszerkezetet. Egy cserepes lemezzel befedett tető súlya, akár a tizede is lehet egy hagyományos cseréptető súlyának! Ezért ajánljuk gyakran felújításnál. Változatos, sok színben kapható, nem igényel tisztítást, hosszú élettartamú, 100%-ban vízhatlan.


Ráadásul ezzel az eljárással lehetőségünk van arra is, hogy a régi, elavult palatetőnket bontás nélkül felújítsuk! A tetőfelújítás költsége jóval gazdaságosabb mint a tetőhéjazat lebontása esetén. A tulajdonosoknak egy átlagos családi ház tetőcseréjénél (azbeszt pala) 500.000 Ft-os ártalmatlanítási költséggel kell számolniuk.

Tetőfedő referenciáink: családi házak, középületek, üzletek, társasházak tetőfedése, tetőfelújítása
Győr-Moson-Sopron megyében: Sopron, Kapuvár, Csorna, Mosonmagyaróvár, Fertőd, Győr
Vas megyében: Szombathely, Kőszeg, Sárvár, Körmend.